
Æggemuffins med skinke og grøntsager
Disse muffins er lækre som morgenmad eller som en snack i løbet af dagen.
Tilberedning: ca. 20 min.
Mængde: 2 prs.

Ingredienser
- 2 æg
- 4 spsk. mælk 0,5%
- 2 skiver parmaskinke
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. magert revet ost efter eget valg
- 2 dl hakket frisk spinat
- 70 g grønne bønner
- Salt og peber
- 100 g agurk
- 2 små gulerødder
- 4 cherrytomater
- 2 spsk. skyr 0,2%
- 2 tsk. purløg
- 2 skiver fuldkornsrugbrød
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader
- Slå æggene ud i en stor skål og bland det med mælk, hakket skinke, hakket rød peber, grønne bønner i mundrette stykker, revet ost, hakket spinat, salt og peber
- Rør det hele godt sammen og kom blandingen i smurte muffinforme
- Bag dem i 18-20 min. (afhængig af ovnen)
- Anret de varme muffins på en tallerken sammen med rugbrød, revet gulerod, agurk i små tern og cherrytomater der er halveret
- Server skyr med purløg til
Gram pr. portion
405
Energi i kcal
299
Protein i gram
20
Kulhydrat i gram
29
Fedt i gram
10
Kostfibre i gram
7,5
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]