Æggemuffins med skinke og grøntsager

Disse muffins er lækre som morgenmad eller som en snack i løbet af dagen.

Tilberedning: ca. 20 min.

Mængde: 2 prs.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 4 spsk. mælk 0,5%
  • 2 skiver parmaskinke
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. magert revet ost efter eget valg
  • 2 dl hakket frisk spinat
  • 70 g grønne bønner
  • Salt og peber
  • 100 g agurk
  • 2 små gulerødder
  • 4 cherrytomater
  • 2 spsk. skyr 0,2%
  • 2 tsk. purløg
    • 2 skiver fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Slå æggene ud i en stor skål og bland det med mælk, hakket skinke, hakket rød peber, grønne bønner i mundrette stykker, revet ost, hakket spinat, salt og peber
  3. Rør det hele godt sammen og kom blandingen i smurte muffinforme
  4. Bag dem i 18-20 min. (afhængig af ovnen)
  5. Anret de varme muffins på en tallerken sammen med rugbrød, revet gulerod, agurk i små tern og cherrytomater der er halveret
  6. Server skyr med purløg til

Gram pr. portion

405

Energi i kcal

299

Protein i gram

20

Kulhydrat i gram

29

Fedt i gram

10

Kostfibre i gram

7,5

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk