Antiinflammatorisk hønsesalat (kyllingsalat)

Lækker og sund hønsesalat med sprød spidskål, bønner og peberfrugt. Denne udgave er altid en succes både til hverdag og til fest.

Mængde: 2 prs.

Ingredienser

Dressing til salaten:

  • 2 spsk. mayonnaise (se evt. min opskrift på hjemmelavede mayonnaise)
  • 3 spsk. skyr
  • 1 tsk. revet citronskal
  • Salt og peber

Hønsesalat:

  • 100 g stegt eller kogt kylling
  • 50 g spidskål
  • ½ rød peberfrugt
  • 50 g grønne bønner
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. karse

Fremgangsmåde

Dressing:

  1. Bland alle delene godt sammen

Hønsesalat:

  1. Skær kyllingen i tern
  2. Riv spidskålen groft eller skær den i tynde strimler
  3. Skær peberfrugt og bønner i mundrette stykker
  4. Bland det hele i dressingen sammen med dijonsennep og karse

Gram pr. portion

204

Energi i kcal

177

Protein i gram

15,5

Kulhydrat i gram

6,5

Fedt i gram

9

Kostfibre i gram

2,6

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk