Antiinflammatorisk rejesalat

Helt enkelt og lækker rejesalat

Mængde: 2 prs.

Ingredienser

Dressing:

  • 2 spsk. mayonnaise (se evt. min opskrift på hjemmelavede mayonnaise)
  • 3 spsk. skyr
  • 1 tsk. revet citronskal
  • Salt og peber

Rejesalat:

  • 150 g rejer
  • 4-5 grønne aspargs
  • 1 gulerod
  • ½ rød chili (uden sten)
  • 2 spsk. hakket purløg eller dild
  • ½ tsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Dressing:

  1. Bland alle delene godt sammen

Rejesalat:

  1. Rist de grønne asparges i lidt olivenolie på en varm pande et par minutter og snit dem i mundrette stykker
  2. Skær guleroden i små tern og hak chili og krydderurten fint
  3. Vend rejer og grøntsagerne i dressingen

Psst – Det tager kun 5 minutter at lave din egen mayonnaise, som jeg lover er meget mere sund og lækker end de færdiglavede.

Gram pr. portion

179

Energi i kcal

167

Protein i gram

16

Kulhydrat i gram

5,5

Fedt i gram

9

Kostfibre i gram

1,7

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk