
Antiinflammatorisk rejesalat
Helt enkelt og lækker rejesalat
Mængde: 2 prs.

Ingredienser
Dressing:
- 2 spsk. mayonnaise (se evt. min opskrift på hjemmelavede mayonnaise)
- 3 spsk. skyr
- 1 tsk. revet citronskal
- Salt og peber
Rejesalat:
- 150 g rejer
- 4-5 grønne aspargs
- 1 gulerod
- ½ rød chili (uden sten)
- 2 spsk. hakket purløg eller dild
- ½ tsk. olivenolie
Fremgangsmåde
Dressing:
- Bland alle delene godt sammen
Rejesalat:
- Rist de grønne asparges i lidt olivenolie på en varm pande et par minutter og snit dem i mundrette stykker
- Skær guleroden i små tern og hak chili og krydderurten fint
- Vend rejer og grøntsagerne i dressingen
Psst – Det tager kun 5 minutter at lave din egen mayonnaise, som jeg lover er meget mere sund og lækker end de færdiglavede.
Gram pr. portion
179
Energi i kcal
167
Protein i gram
16
Kulhydrat i gram
5,5
Fedt i gram
9
Kostfibre i gram
1,7
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]