
Groft glutenfrit rugbrød
Super lækkert hjemmebagt rugbrød fyldt med frø og kerner
Tilberedning: 2,5 time
Mængde: 1 stk.

Ingredienser
- 5,5 dl vand
- 2 dl græsk yoghurt 2%
- 2 spsk. Husk (loppefrøskaller)
- 1 1/2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 tsk. salt
- 1 spsk. kulør
- 75 g glutenfri havregryn
- 30 g quinao
- 35 g flager (risflager, hirseflager, boghvedeflager eller lign.)
- 30 g chiafrø
- 30 g hørfrø
- 50 g solsikkekerner
- 35 g græskarkerner
- 120 g havremel
- 50 g fuldkornsrismel
- 100 g fint speltmel
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 180 grader (alm. ovn)
- Hæld vand og Husk i en skål, og rør det sammen til væsken gelerer
- Rør de andre ingredienser i gelemassen indtil dejen er samlet
- Hæld dejen i en smurt form med bagepapir
- Prik med en gaffel huller i overfladen af dejen
- Drys evt. sesamfrø, hørfrø eller lign. på toppen af brødet
- Bag brødet i 2 timer midt i ovnen
VELBEKOMME
Gram pr. portion
111
Energi i kcal
204
Protein i gram
9
Kulhydrat i gram
24
Fedt i gram
7
Kostfibre i gram
4,9
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]