Groft glutenfrit rugbrød

Super lækkert hjemmebagt rugbrød fyldt med frø og kerner

Tilberedning: 2,5 time

Mængde: 1 stk.

Ingredienser

  • 5,5 dl vand
  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 2 spsk. Husk (loppefrøskaller)
  • 1 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. kulør
  • 75 g glutenfri havregryn
  • 30 g quinao
  • 35 g flager (risflager, hirseflager, boghvedeflager eller lign.)
  • 30 g chiafrø
  • 30 g hørfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 35 g græskarkerner
  • 120 g havremel
  • 50 g fuldkornsrismel
  • 100 g fint speltmel

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 180 grader (alm. ovn)
  2. Hæld vand og Husk i en skål, og rør det sammen til væsken gelerer
  3. Rør de andre ingredienser i gelemassen indtil dejen er samlet
  4. Hæld dejen i en smurt form med bagepapir
  5. Prik med en gaffel huller i overfladen af dejen
  6. Drys evt. sesamfrø, hørfrø eller lign. på toppen af brødet
  7. Bag brødet i 2 timer midt i ovnen

VELBEKOMME

Gram pr. portion

111

Energi i kcal

204

Protein i gram

9

Kulhydrat i gram

24

Fedt i gram

7

Kostfibre i gram

4,9

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk