Hovedretter, kalorieinddelt

Forskellige hovedretter

Ingredienser

1 pers. ca. 350 kcal på nedenstående retter

Cremet gulerodssuppe med rugbrød – vand til at drikke

  • 150 g gulerod (svarer til 1 stor)
  • 1 lille løg (50 g)
  • 1 mellem kartoffel (60 g)
  • 1/2 tern hønsebouillon (kan erstattes med grøntsags bouillon)
  • ½ dl madlavningsfløde, 8 %
  • 2 ½ dl vand
  • 15 g feta salattern, 5 %
  • ¼ tsk. tørret timian
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. usaltet smør
  • 1 skive mørkt rugbrød (40 g)

Fremgangsmåde:

  1. Skræl gulerod og kartoffel, og skær dem i mindre stykker.
  2. Svits finhakket løg og lidt karry i lidt smør i en gryde til det er gyldent.
  3. Tilsæt hønsebouillon (udvandet i 2,5 dl kogt vand), timian, gulerod og kartoffel.
  4. Bring det hele i kog og lad det simre under låg i 20 min. til grøntsagerne er møre.
  5. Blend suppen til en lind konsistens, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 min. mere.
  6. Servér suppen med smuldret feta på toppen og en skive ristet rugbrød.

OBS – Lav gerne større portioner og køl ned.

Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
697 353 15 33 14 20

Lun pastasalat med kylling, selleri og peberfrugt – vand til at drikke

  • 50 g fuldkornspasta
  • 60 g kyllingebryst
  • 1 mellem stilk bladselleri
  • 40 g rød peberfrugt
  • 20 g sorte oliven
  • 1 tsk. grøn pesto, Coop
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt og peberFremgangsmåde:
  1. Kog pasta som angivet på emballagen, og sæt den derefter til afkøling.
  2. Skær kylling, bladselleri, peberfrugt og evt. oliven i små skiver.
  3. Steg kyllingen på en pande med olivenolie, og tilsæt derefter den færdigkogte pasta, samt bladselleri, peberfrugt og oliven. Vend det på panden i et par minutter til det hele er gennemvarmet.
  4. Kom pastasalaten i skål og vend den med pesto og evt. salt og peber efter behov.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
197 347 22 35 11 6

Grøntsags pasta med tigerrejer og pesto – vand til at drikke

  • 70 g tigerrejer (ca. 4 stk.)
  • 100 g squash
  • 35 g fuldkornsspaghetti, Coop
  • 80 g gulerod
  • 50 g cherrytomat
  • 3 basilikumsblade
  • 1 spsk. grøn pesto, Coop
  • 15 g revet parmesan

Fremgangsmåde:

  1. Høvl fine strimler af gulerod og squash på et mandolinjern eller med en tyndskræller.
  2. Kog fuldkornsspaghetti efter anvisningen på pakken, og lad gulerodsstrimlerne koge med det sidste minut af kogetiden.
  3. Steg tigerrejerne sammen med pestoen til de er faste og lyserøde i farven.
  4. Afdryp spaghettien og vend den sammen med de rå squashstrimler på panden med tigerrejer og pesto.
  5. Anret pastaen på en tallerken og tilsæt halverede tomater, revet parmesan og basilikum.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
395 357 22 36 12 6,8

Færdigkøbte fiskefrikadeller med hjemmelavet råkost – vand til at drikke 

  • 2 fiskefrikadeller, Atlantic
  • 100 g spidskål
  • 100 g gulerod
  • 1 mellem kartoffel (70 g)
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog kartoflen i vand i ca. 15 min eller til der nemt kan stikkes en kniv igennem.
  2. Riv (og evt. skræl) gulerødder, snit kål og vend det sammen med citronsaft samt salt og peber efter behov.
  3. Varm frikadellerne på en pande.
  4. Anret frikadeller med råkost og kogt kartoffel.

Note: Et nemt og hurtigt aftensmåltid. Lav evt. salat nok til frokosten dagen efter.

Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
440 342 23 43 7,7 8

1 pers. ca. 400 kcal på nedenstående retter

Varm gazpacho med strimlet svinekød og groft flute – vand til at drikke

  • 90 g svinekød i strimler (skinkeinderlår)
  • 50 g gul peberfrugt
  • 50 g rød peberfrugt
  • 50 g agurk
  • 40 g løg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 100 g hakkede tomater, dåse
  • ½ dl vand
  • 2 skiver groft flute
  • 2 tsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær grønsagerne ud i små stykker og steg dem i 1 tsk. olie i en gryde, til de er blanke og møre.
  2. Hæld de hakkede tomater i gryden, og lad det småkoge i 10 min.
  3. Træk gryden af pladen og brug en stavblender/foodprocessor til at blende det til en jævn suppe. Smag til med salt og peber.
  4. Steg det strimlede svinekød i det resterende af olien på en varm pande, til det er gyldent og har fået en fin farve (ca. 3-4 min). Smag til med salt og peber.
  5. Kom suppen i en skål med kødet oven på. Servér med skiver af groft flute.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
491 398 27 39 13 6,6

Ovnbagt laksefilet med grøntsager, kartoffel og tzatziki – vand til at drikke

  • 100 g laksefilet
  • 50 g squash
  • 50 g rød peberfrugt
  • 40 g løg
  • 1 lille gulerod (40 g)
  • 1 stor kartoffel (115 g)
  • ½ dl skyr naturel, 0,2 %, Levevis
  • 50 g agurk
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen på 180 grader.
  2. Kog kartoflen i vand i ca. 15 min eller til der nemt kan stikkes en kniv igennem.
  3. Skær squash, peberfrugt, gulerod og løg som ønsket (guleroden bør skæres i meget små stykker, for at kunne nå at blive færdig samtidigt med resten af grøntsagerne), og vend dem sammen med olivenolie i en ildfast form.
  4. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 10-12 min, tilsæt derefter laksen og lad det bage i yderligere 510 min.
  5. Riv agurk og kom det i en lille skål med skyr, presset hvidløg samt salt og peber efter behov.
  6. Servér laksefileten sammen med grøntsager, kartoffel og et par skeer tzatziki oven på.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
505 405 31 31 17 5,2

Tomatsuppe med bruschetta og mozzarella 

  • 40 g finhakket rødløg
  • 1 mellem presset hvidløgsfed
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl grønsags- eller kyllingeboullion
  • 1 skive ristet ciabattabrød (30 g)
  • 3 skiver tomat (45 g)
  • 30 g frisk mozzarella
  • 1 tsk. olivenolie
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Steg løg og ½ presset hvidløgsfed i lidt olie i en gryde, og tilsæt efterfølgende hakkede tomater og bouillon. Lad det koge i ca. 25 min, og smag til med basilikum, salt og peber.
  2. Smør det ristede ciabattabrød med ½ presset hvidløgsfed, og læg tomatskiver og smuldret mozzarella oven på. Drys evt. lidt olivenolie over. Steges i ovnen i ca. 5 min indtil osten er smeltet.
  3. Servér tomatsuppen med bruschetta, pyntet med friske basilikumsblade.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
676 396 19 48 13 10

Spidskålssalat med krydrede kyllingetern, groft flute samt et lille glas minimælk

  • 170 g spidskålssalat m. mormordressing, Coop (ca. ½ bakke)
  • 2 skiver groft flute
  • 100 g færdigtilberedte kyllingetern, Levevis
  • Salt og peber
  • 1 ½ dl minimælk (til at drikke til maden)

Fremgangsmåde:

  1. Bland kyllingen i salaten.
  2. Servér med skiver af groft flute og et glas mælk.

 Note: Et hurtigt, nemt og proteinrigt måltid.

Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
440 417 29 45 11 5,6

 1 pers. ca. 450 kcal på nedenstående retter

Risotto med svampe og grønkål – vand til at drikke

  • 60 g Arborio risottoris, øko, Urtekram
  • 30 g løg • 35 g grønkål (ca. 2 blade)
  • 50 g portobellosvampe
  • 25 g revet parmesan
  • ½ dl tør hvidvin
  • 2 dl flydende hønsebouillon (eller grøntsagsbouillon)
  • 1 tsk. usaltet smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Finhak løget, og svits sammen med ris i smør i en gryde indtil de bliver let gennemsigtige.
  2. Tilsæt vin, og lad det dampe ind. Tilsæt derefter lidt bouillon ad gangen under omrøring, indtil væden er optaget. Fortsæt indtil al bouillonen er optaget.
  3. Tag gryden fra varmen, og rør osten i. Smag evt. til med salt og peber.
  4. Skær kålen i strimler (skær evt. den grove stilk fra), og svits den på en pande, indtil den falder sammen. Svits derefter svampe (opdelt i mindre stykker) på panden.
  5. Vend risottoen med nysvitset kål og svampe, og servér straks.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
270 450 15 57 13 4

Stegte rødspættefileter med fennikelsalat og nye kartofler, hertil et glas mælk

  • 1 rødspættefilet (165 g)
  • 180 g nye kartofler
  • 70 g fennikel
  • 60 g squash
  • 2 stilke persille
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. akaciehonning, Jakobsens
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. usaltet smør
  • 1 ½ tsk. hvedemel
  • Skyr, 0,2%
  • Salt og peber
  • 2 dl minimælk (til at drikke til maden)

Fremgangsmåde:

  1. Skrub kartoflerne og kog dem i vand til de er møre.
  2. Skær fennikel og squash i tynde skiver, og vend begge dele med citronsaft, honning og olivenolie. Smag evt. til med salt og peber.
  3. Smelt smør på en varm pande, vend fisken i lidt mel og steg den på panden indtil den er gylden.
  4. Anret fiskefileten med nye kartofler, fennikelsalat og skyr med finhakket persille.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
576 453 42 42 12 4,7

Stegt kalkunbryst med quinoasalat – vand til at drikke, evt. med citron

  • 100 g kalkunbryst (uden skind)
  • ½ tsk. grov sennep
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. akaciehonning, Jakobsens
  • ½ tsk. finhakket dild
  • 1 ½ tsk. olivenolie
  • 50 g quinoa
  • 30 g gulerod i små tern
  • 40 g squash i små tern
  • 40 g tomat i små tern
  • 1 tsk. hakket persille
  • 1 spsk. appelsinsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Rør en marinade af sennep, citronsaft, honning, dild og 1 tsk. af olivenolien sammen. Smør kalkunen ind i marinaden, og lad det trække i ca. 30 min.
  2. Kog quinoa efter anvisning på emballagen, og køl den derefter helt ned.
  3. Vend quinoa, gulerod, squash, tomat og persille sammen, og hæld en dressing af appelsinsaft og det sidste af olivenolien over. Smag til med salt og peber.
  4. Steg kalkunbrystet på en pande (gerne en slip let-pande) ved middelvarme i ca. 5 min på hver side.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
351 451 34 45 13 6,4

Kylling inderfilet med bulgursalat og chiliyoghurt – vand til at drikke 

  • 80 g kylling inderfilet (ca. 2 fileter)
  • 60 g grov bulgur
  • 60 g blomkål
  • 1 lille tomat (40 g)
  • 2 spsk. ristede løg
  • 1 tsk. finhakket frisk koriander
  • 1 tsk. finhakket frisk mynte
  • 1 tsk. citronsaft
  • 4 spsk. yoghurt naturel, 1,5 %, Thise
  • 1 tsk. chilisauce
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt, peber og eventuelt andre krydderier

Fremgangsmåde:

  1. Tilbered bulgur efter anvisning på pakken, og lad det køle.
  2. Hak blomkålen fint og skær tomat i mindre stykker.
  3. Bland blomkål, tomat, ristede løg, mynte og koriander i bulguren, og smag til med citronsaft og salt (evt. andre krydderier).
  4. Bland yoghurt, chilisauce, dijonsennep og lidt salt sammen til en dressing.
  5. Steg inderfileterne i olie på en pande, sammen med ønskelige krydderier, indtil de er gyldne.
  6. Anret kyllingen på en tallerken sammen med bulgursalat og chilidressing.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
339 446 32 44 13 10

1 pers. ca. 500 kcal på nedenstående retter

Torskefilet med salat af sprøde grøntsager og pasta, hertil vand at drikke

  • 100 g torskefilet
  • 80 g fuldkornspasta
  • 75 g blomkål
  • 50 g cherrytomater
  • 50 g agurk
  • 1 lille gulerod, 43 g
  • 30 g løg
  • 15 g sorte oliven, Irma
  • 40 g yoghurt naturel, 0,5 %, øko, Naturmælk
  • 1 tsk. hakket dild
  • ½ tsk. sennep
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen som angivet på emballagen, hæld den til afdrypning og lad den derefter afkøle.
  2. Del blomkål i små buketter, og skær tomater og agurk i tern.
  3. Vend pasta sammen med grøntsager, løg og oliven.
  4. Rør yoghurt sammen med dild og sennep og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  5. Steg torskefileten i olie på panden til den går fra hinanden i store flager ved et let tryk.
  6. Servér den færdigstegte torskefilet med salaten.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
491 504 34 62 11 13

Burrito med kylling og salat – vand til at drikke

  • 100 g kyllingefilet
  • 50 g kidneybønner
  • 70 g peberfrugt
  • 75 g cherrytomat
  • 30 g majs
  • 15 g rucolasalat
  • 1 spsk. græsk yoghurt, 0,2 %
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 fuldkornstortilla, Levevis
  • 2 spsk. revet mozzarella, 13 % (12 g)
  • 2 spsk. tacosauce
  • 1 tsk. olivenolie
  • Spidskommen
  • Koriander
  • chili
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen på 175 grader.
  2. Skær kyllingefileten i strimler og steg strimlerne på en pande til de er gyldne. Krydr med salt, peber, spidskommen, koriander og evt. lidt chili.
  3. Fordel kyllingestrimlerne i midten af tortillaen og kom tacosauce og ost ovenpå.
  4. Fold siderne af tortillaen ind, så der dannes en firkantet pakke, og bag den i et ildfast fad i ovnen i ca. 15 min.
  5. Skær tomat og peberfrugt i små stykker, vask rucolasalat, og bland det derefter med afdryppede kidneybønner og majs. Kom limesaft ovenpå.
  6. Anret burritoen på en tallerken sammen med salaten. Pynt med tacosauce og yoghurt.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
487 499 41 55 10 11

Pandestegt svinekotelet med perlebygsalat samt vand til at drikke

  • 95 g svinekotelet (svarer til 1 mellem kotelet)
  • 55 g perlebyg (ca. 1 dl)
  • 50 g grønne bønner
  • 50 g blomkål
  • 50 g cherrytomater
  • 20 g feta salattern, 5 %
  • 1 tsk. olivenolie
  • ½ spsk. citronsaft
  • 1 tsk. usaltet smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen, og afkøl den.
  2. Kog bønnerne i ca. 6 min.
  3. Skær blomkålen i små buketter og halvér tomaterne.
  4. Kom perlebyg, bønner, blomkål, tomater og fetaost i en skål.
  5. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og hæld det over salaten.
  6. Steg kødet i smør på en pande i ca. 10-12 min. til overfladen bliver gylden. Smag evt. til med krydderier.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
334 500 32 39 20 12

Vegetar biks med grønt og spejlæg – vand til at drikke

1 mellem æg

2 mellem kartofler (120 g)

60 g broccoli

25 g spinat

30 g rødløg (ca. ½ lille)

40 g rødbede

40 g jordskok

40 g pastinak

1 lille fed hvidløg

1 kvist frisk rosmarin

1 spsk. olivenolie

1 skive fuldkornsrugbrød (45 g)

Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Rens og skær alle grøntsagerne i mindre stykker, og skyl spinaten.
  2. Steg løg og presset hvidløg i ½ spsk. olie på en varm pande i et par minutter.
  3. Tilsæt kartofler, rodfrugter, broccoli og hakket rosmarin, og steg det ved jævn varme, til rodfrugter og kartofler er sprøde og møre. Tilsæt derefter spinaten, og lad den falde let sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Varm ½ spsk. olie på en pande og steg ægget til spejlæg.
  5. Servér biksemaden med spejlæg og en skive fuldkornsrugbrød.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
467 508 17 57 21 12

1 pers. ca. 550 kcal på nedenstående retter

Kyllingewok med brune ris samt vand til at drikke

  • 70 g kyllingefilet
  • 65 g gulerod
  • 40 g squash
  • 40 g løg
  • 40 rød peberfrugt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. olivenolie
  • 75 g brune ris
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog risen efter anvisning på emballagen.
  2. Skær kyllingen i strimler og finsnit derefter gulerod, squash, løg, og peberfrugt (husk at skifte/rengøre skærebræt).
  3. Riv hvidløg og ingefær.
  4. Varm olien i en wok eller halvdyb pande og steg kyllingen i ca. 5 min.
  5. Tag kyllingen op og steg de fintsnittede grøntsager sammen med hvidløg og ingefær.
  6. Tilsæt kylling og sojasauce. Bland det hele godt og smag evt. til med salt og peber.
  7. Servér wokken med ris.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
358 552 27 69 18 5,7

Indiske spyd med chili-sesam grønt, naanbrød og fuldkornsbasmatiris – vand til at drikke

  • 15 g magert kalvekød, fx inderlår eller klump i halvstore tern, 3-4 cm
  • 1 spsk. græsk yoghurt, 0,2 %
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. karrypulver
  • 1 tsk. frisk mynte
  • 1 tsk. frisk koriander
  • 60 g grønne bønner
  • 60 g sukkerærter
  • frisk rød chili
  • 1 mellem fed hvidløg
  • ½ tsk. sorte sesamfrø, øko, Urtekram
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 40 g fuldkornsbasmatiris, øko, Urtekram
  • 40 g naanbrød, Santa Maria

Fremgangsmåde:

  1. Vend kalvekødet i en marinade af yoghurt, karry, spidskommen, mynte og koriander, og lad det trække lidt. Sæt det derefter på et spyd.
  2. Kog ris efter anvisning på emballagen.
  3. Halvér bønner og sukkerærter på langs og snit evt. chili i tynde strimler.
  4. Steg spyddet i halvdelen af olien på en varm pande i ca. 10 min – vend det jævnligt.
  5. Lynsteg grøntsagerne i den resterende olie sammen med finhakket hvidløg, karry, sesam og evt. chili i 2-3 min., og smag til med salt og peber.
  6. Anret kødet på lunt naanbrød sammen med ris og grønsager.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
355 547 39 55 17 7,9

Tunbøf med mangosalsa, grønne bønner og fuldkornsris – vand til at drikke

  • 1 lille tunbøf (100 g)
  • 100 g mango i tern
  • 30 g hakket rødløg
  • 1 lille presset hvidløgsfed
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 tsk. akaciehonning, Jakobsens
  • 1 tsk. finhakket koriander
  • lidt rød chili
  • 50 g grønne bønner
  • 50 g fuldkornsris
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog ris efter anvisning på emballagen. 2. Vend mango, rødløg, koriander, hvidløg, limesaft, honning og evt. chili sammen. Smag til med salt og peber efter behov. 3. Blanchér de grønne bønner i kogende vand. 4. Krydr tunbøffen med salt og peber, og steg den i olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Den skal gerne være rosa i midten. 5. Anret tunbøffen med mangosalsa på toppen, og hertil ris og grønne bønner.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
384 555 34 63 17 5,4

Pasta carbonara med laks, spinat, svampe og rugbrødscrumble – vand til at drikke 

  • 70 g fuldkornspasta
  • 55 g varmrøget lakseportion, Bådsmand (svarer til ca. en halv)
  • 40 g rødløg i skiver • 40 g champignon i skiver
  • 30 g spinat
  • 1 lille fed hvidløg, finhakket
  • 1 lille æg
  • ¼ dl minimælk
  • 1 tsk. revet parmesan
  • ½ tynd skive mørkt rugbrød (ca. 12 g)
  • ¾ tsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Kom olie på en pande og svits løg og hvidløg. Tilsæt derefter champignon og skyllede spinatblade og steg dem indtil det meste af væden er fordampet.
  3. Kom laksen på panden i mindre stykker og vend den sammen med grøntsagerne.
  4. Bland æg, minimælk, parmesan, salt og peber (efter behov) i en skål, og pisk det godt sammen. 5. Tilsæt pastaen til laksen og grøntsagerne panden, når det har kogt færdig, og vend det hele godt rundt. Tilsæt derefter æggemassen og vend yderligere rundt indtil æggemassen begynder at stivne.
  5. Rist rugbrødet på en pande eller toastmaskine til det er sprødt.
  6. Servér pastaen med rugbrødscrumble (del rugbrødet i mindre bidder) oven på.
Gram pr. portion Energi i kcal Protein i gram Kulhydrat i gram Fedt i gram Kostfibre i gram
368 554 33 58 19 9,8

Fremgangsmåde

Gram pr. portion

Energi i kcal

Protein i gram

Kulhydrat i gram

Fedt i gram

Kostfibre i gram

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk