
Kyllingesalat
Lækker og let salt med kylling og bacon, som både kan spises som en frokost, forret eller som let en aftensmad.
Tilberedning: 45 min.
Mængde: 3 personer

Ingredienser
- 2 kyllingebrystfileter
- 150 g bacon
- 60 g icebergsalat
- 40 g rucola
- 2 forårsløg ( kun det grønne)
- 60 g gulerod
- 40 g peberfrugt
- 200 g skyr, 0,2%
- 2 spsk. purløg
- 1 spsk. neutral olie (til stegning)
Fremgangsmåde
- Steg kyllingbrysterne i olie på panden eller på grillen og tilsæt de krydderier, som du kan lide
- Rist baconen i ovn, mikroovn eller på en tør pande
- Rens salat og grøntsager og skær dem i mundrette bidder
- Skær kyllingen i skiver eller tern og bland det sammen med salaten
- Miks skyr med purløg, salt og peber og server dressingen til salaten
Velbekomme 😀
Gram pr. portion
284
Energi i kcal
299
Protein i gram
37
Kulhydrat i gram
6
Fedt i gram
13,6
Kostfibre i gram
1,4
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]