Kyllingesalat

Lækker og let salt med kylling og bacon, som både kan spises som en frokost, forret eller som let en aftensmad.

Tilberedning: 45 min.

Mængde: 3 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 150 g bacon
  • 60 g icebergsalat
  • 40 g rucola
  • 2 forårsløg ( kun det grønne)
  • 60 g gulerod
  • 40 g peberfrugt
  • 200 g skyr, 0,2%
  • 2 spsk. purløg
  • 1 spsk. neutral olie (til stegning)

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingbrysterne i olie på panden eller på grillen og tilsæt de krydderier, som du kan lide
  2. Rist baconen i ovn, mikroovn eller på en tør pande
  3. Rens salat og grøntsager og skær dem i mundrette bidder
  4. Skær kyllingen i skiver eller tern og bland det sammen med salaten
  5. Miks skyr med purløg, salt og peber og server dressingen til salaten

Velbekomme 😀

Gram pr. portion

284

Energi i kcal

299

Protein i gram

37

Kulhydrat i gram

6

Fedt i gram

13,6

Kostfibre i gram

1,4

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk