Kyllingsuppe i festligt selskab

En lækker suppe, der kan spises både sommer og vinter. Den er sund og antiinflammatorisk og så ligger den ikke tungt i maven

Tilberedning: ca. 45 min.

Mængde: 6 prs.

Antiinflammatorisk suppe

Ingredienser

  • 1 spsk. neutral olie
  • 450 g kylling i strimler eller tern
  • 2 stk. hakkede blegselleri
  • 1 stort hvidløg eller 2 små
  • 1 stk. hakket løg
  • 300 g kartofler
  • 100 g squash
  • 80 g spinat
  • 30 g forårsløg
  • 60 g friske asparges
  • 80 g rød peberfrugt
  • 100 g gulerod
  • 6 peberkorn
  • 20 g sød chilisauce
  • ½ dl cremefine 7%
  • Lidt revet muskatnød
  • Salt og peber
  • 1 ½ liter vand

Fremgangsmåde

  1. Skær alle grøntsagerne i tynde skiver (evt. i en foodprocessor)
  2. Varm olien op i en stor gryde og steg kyllingestrimlerne
  3. Når kyllingen har taget farve tilsættes alle grøntsagerne og steger med
  4. Tilsæt 1 ½ vand sammen med lidt bouillon og peberkorn og bring suppen i kog. Lad den herefter simre i ca. 40 min.
  5. Hak spinaten fint og put det i suppen de sidste minutter

OBS – Suppen må ikke koge

Gram pr. portion

489

Energi i kcal

196

Protein i gram

19

Kulhydrat i gram

15

Fedt i gram

5,5

Kostfibre i gram

2,8

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk