
Kyllingsuppe i festligt selskab
En lækker suppe, der kan spises både sommer og vinter. Den er sund og antiinflammatorisk og så ligger den ikke tungt i maven
Tilberedning: ca. 45 min.
Mængde: 6 prs.

Ingredienser
- 1 spsk. neutral olie
- 450 g kylling i strimler eller tern
- 2 stk. hakkede blegselleri
- 1 stort hvidløg eller 2 små
- 1 stk. hakket løg
- 300 g kartofler
- 100 g squash
- 80 g spinat
- 30 g forårsløg
- 60 g friske asparges
- 80 g rød peberfrugt
- 100 g gulerod
- 6 peberkorn
- 20 g sød chilisauce
- ½ dl cremefine 7%
- Lidt revet muskatnød
- Salt og peber
- 1 ½ liter vand
Fremgangsmåde
- Skær alle grøntsagerne i tynde skiver (evt. i en foodprocessor)
- Varm olien op i en stor gryde og steg kyllingestrimlerne
- Når kyllingen har taget farve tilsættes alle grøntsagerne og steger med
- Tilsæt 1 ½ vand sammen med lidt bouillon og peberkorn og bring suppen i kog. Lad den herefter simre i ca. 40 min.
- Hak spinaten fint og put det i suppen de sidste minutter
OBS – Suppen må ikke koge
Gram pr. portion
489
Energi i kcal
196
Protein i gram
19
Kulhydrat i gram
15
Fedt i gram
5,5
Kostfibre i gram
2,8
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]