Majspandekager med tunsalat

Denne majspandekage med tunsalat kan kan laves på næsten ingen tid. Den er god til at tage med på farten eller som en frokost evt. med en lille råkostsalat ved siden af.

Tilberedning: 15 minutter

Mængde: 4 stk.

Ingredienser

Tunsalat:

  • 230 g tun i vand
  • 50 g forårsløg (den grønne)
  • 135 g majs (en lille dåse)
  • 100 g skyr, 0,2%
  • 2 spsk. mayonnaise
  • Salt og peber

Pandekager og fyld:

  • 4 stk. majspandekager
  • 80 g icebergsalat
  • 60 g skyr 0,2%

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne til tunsalaten sammen
  2. Lun pandekagerne i oven et par minutter
  3. Fordel tunsalaten i pandekagerne
  4. Tilsæt icebergsalat og ekstra skyr

Velbekomme

Gram pr. portion

323

Energi i kcal

332

Protein i gram

24

Kulhydrat i gram

44

Fedt i gram

5

Kostfibre i gram

4,5

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk