
Majspandekager med tunsalat
Denne majspandekage med tunsalat kan kan laves på næsten ingen tid. Den er god til at tage med på farten eller som en frokost evt. med en lille råkostsalat ved siden af.
Tilberedning: 15 minutter
Mængde: 4 stk.

Ingredienser
Tunsalat:
- 230 g tun i vand
- 50 g forårsløg (den grønne)
- 135 g majs (en lille dåse)
- 100 g skyr, 0,2%
- 2 spsk. mayonnaise
- Salt og peber
Pandekager og fyld:
- 4 stk. majspandekager
- 80 g icebergsalat
- 60 g skyr 0,2%
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne til tunsalaten sammen
- Lun pandekagerne i oven et par minutter
- Fordel tunsalaten i pandekagerne
- Tilsæt icebergsalat og ekstra skyr
Velbekomme
Gram pr. portion
323
Energi i kcal
332
Protein i gram
24
Kulhydrat i gram
44
Fedt i gram
5
Kostfibre i gram
4,5
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]