
Muffins med æbler og kokos
Disse muffins er svampede og lækre og smager virkelig godt. Da der både er kanel og kardemomme i dejen, kan de godt smage lidt juleagtige
Tilberedning: ca. 45 min. inkl. bagetid
Mængde: 12 stk.

Ingredienser
- 150 g hvedemel
- 150 g finsigtet fuldkornshvedemel
- 100 g kokossukker
- 3 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 1 spsk. vaniljepulver
- 1 spsk. kanel
- 1 knivspids kardemomme
- 4 spsk. blomsterhonning
- 1 æg
- 1/2 avokado
- 2,5 dl minimælk
- 2 spsk. rapsolie
- 2 store eller 3 små æbler
- 50 g mørk smeltet chokolade min. 70%
- 50 hasselnødder
- 12 mandler
Fremgangsmåde
- Indstil ovnen til 175 º varmluft
- Fjern kernerne fra æblerne og skær dem i tern a´ca. 1 – 1 ½ cm
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål
- I en anden skål piskes mælk, æg, honning og olie sammen
- Blend indholdet af de 2 skåle sammen i en foodprocessor og tilsæt avokado og hasselnødder
- Tilsæt æblerne i dejen og fordel dejen i 12 muffinsforme, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne
- Pensl kagerne med smeltet chokolade og sæt en mandel på toppen
Velbekomme
Gram pr. portion
93
Energi i kcal
240
Protein i gram
5
Kulhydrat i gram
35
Fedt i gram
7,8
Kostfibre i gram
4
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]