Muffins med æbler og kokos

Disse muffins er svampede og lækre og smager virkelig godt. Da der både er kanel og kardemomme i dejen, kan de godt smage lidt juleagtige

Tilberedning: ca. 45 min. inkl. bagetid

Mængde: 12 stk.

Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • 150 g finsigtet fuldkornshvedemel
  • 100 g kokossukker
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. kanel
  • 1 knivspids kardemomme
  • 4 spsk. blomsterhonning
  • 1 æg
  • 1/2 avokado
  • 2,5 dl minimælk
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 store eller 3 små æbler
  • 50 g mørk smeltet chokolade min. 70%
  • 50 hasselnødder
  • 12 mandler

Fremgangsmåde

  1. Indstil ovnen til 175 º varmluft
  2. Fjern kernerne fra æblerne og skær dem i tern a´ca. 1 – 1 ½ cm
  3. Bland alle de tørre ingredienser i en skål
  4. I en anden skål piskes mælk, æg, honning og olie sammen
  5. Blend indholdet af de 2 skåle sammen i en foodprocessor og tilsæt avokado og hasselnødder
  6. Tilsæt æblerne i dejen og fordel dejen i 12 muffinsforme, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne
  7. Pensl kagerne med smeltet chokolade og sæt en mandel på toppen

Velbekomme

Gram pr. portion

93

Energi i kcal

240

Protein i gram

5

Kulhydrat i gram

35

Fedt i gram

7,8

Kostfibre i gram

4

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk