Quinoasalat med edamamebønner og avocado

Antiinflammatorisk og vegetarisk salat, der både ser lækker ud og som smager fantastisk. Og så er den dejlig mættende og fyldt med proteiner, hvorfor kød og fjerkræ ikke er nødvendigt. Prøv den - du vil ikke fortryde....

Tilberedning: Ca. 30 minutter

Mængde: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl rød quinoa
  • 6 dl vand
  • 4 dl edamamebønner
  • 1 dl granatæblekerner
  • 120 g blomkål
  • 1/2 agurk
  • 2 avocado
  • 4 asparges
  • 4 forårsløg (det grønne fra toppen)
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 2 1/2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl quinoaen grundigt i koldt vand
  2. Kom quinoaen i kogende saltet vand
  3. Kog den under låg i ca. 15 minutter ved svag varme
  4. Hæld quinoaen i en sigte og lad den køle af
  5. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad det stå et par minutter
  6. Udtag granatæblekernerne og fjern alt det hvide, som sidder fast på kernerne
  7. Skær de resterende grøntsagerne ud i mundrette stykker
  8. Rør citronsaft, olie og eddike sammen og tilsæt salt og peber
  9. Vend dressingen i salaten

Gram pr. portion

444

Energi i kcal

470

Protein i gram

16

Kulhydrat i gram

33

Fedt i gram

28

Kostfibre i gram

13

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk