
Quinoasalat med edamamebønner og avocado
Antiinflammatorisk og vegetarisk salat, der både ser lækker ud og som smager fantastisk. Og så er den dejlig mættende og fyldt med proteiner, hvorfor kød og fjerkræ ikke er nødvendigt. Prøv den - du vil ikke fortryde....
Tilberedning: Ca. 30 minutter
Mængde: 4 personer

Ingredienser
- 3 dl rød quinoa
- 6 dl vand
- 4 dl edamamebønner
- 1 dl granatæblekerner
- 120 g blomkål
- 1/2 agurk
- 2 avocado
- 4 asparges
- 4 forårsløg (det grønne fra toppen)
- 2 tsk. citronsaft
- 2 spsk. æblecidereddike
- 2 1/2 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skyl quinoaen grundigt i koldt vand
- Kom quinoaen i kogende saltet vand
- Kog den under låg i ca. 15 minutter ved svag varme
- Hæld quinoaen i en sigte og lad den køle af
- Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad det stå et par minutter
- Udtag granatæblekernerne og fjern alt det hvide, som sidder fast på kernerne
- Skær de resterende grøntsagerne ud i mundrette stykker
- Rør citronsaft, olie og eddike sammen og tilsæt salt og peber
- Vend dressingen i salaten
Gram pr. portion
444
Energi i kcal
470
Protein i gram
16
Kulhydrat i gram
33
Fedt i gram
28
Kostfibre i gram
13
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]