
Salat med andebryst, vindruer, mandler og parmesan
Lækker salat som bare smager herligt, og som ikke ligger tungt i maven. Vi har både serveret den som en let forret for gæster, men den er også god som en frokostret
Tilberedning: 30 minutter
Mængde: 2 pers.

Ingredienser
- 1 andebryst
- 80 g stenfri vindruer
- 1 pære
- 30 g salatmix
- 3 spsk. revet parmesan
- 3 spsk. ristede mandler (evt. saltede)
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. raps- eller olivenolie
- 1 stk. groft brød (ca. 50 g)
- 3 spsk. skyr 0,2%
- 2 spsk. purløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rids skindet på anden og steg den 10 minutter på skindsiden
- Hæld lidt af fedtet fra og steg det herefter på kødsiden
- Krydr med salt og peber og lad den hvile lidt
- Mix skyr med purløg, salt og peber
- Skær pæren i tynde både eller tern og vend dem straks i citronsaft og olie
- Skær brødet i tynde skiver og rist dem sprøde
- Anret salaten på en tallerken sammen med tynde skiver andebryst
- Top anretningen med pære, mandler og parmesan vindruer og slut af med dressing
Bon appetit
Gram pr. portion
305
Energi i kcal
375
Protein i gram
24
Kulhydrat i gram
39
Fedt i gram
12
Kostfibre i gram
7
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]