Salat med andebryst, vindruer, mandler og parmesan

Lækker salat som bare smager herligt, og som ikke ligger tungt i maven. Vi har både serveret den som en let forret for gæster, men den er også god som en frokostret

Tilberedning: 30 minutter

Mængde: 2 pers.

Ingredienser

  • 1 andebryst
  • 80 g stenfri vindruer
  • 1 pære
  • 30 g salatmix
  • 3 spsk. revet parmesan
  • 3 spsk. ristede mandler (evt. saltede)
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. raps- eller olivenolie
  • 1 stk. groft brød (ca. 50 g)
  • 3 spsk. skyr 0,2%
  • 2 spsk. purløg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rids skindet på anden og steg den 10 minutter på skindsiden
  2. Hæld lidt af fedtet fra og steg det herefter på kødsiden
  3. Krydr med salt og peber og lad den hvile lidt
  4. Mix skyr med purløg, salt og peber
  5. Skær pæren i tynde både eller tern og vend dem straks i citronsaft og olie
  6. Skær brødet i tynde skiver og rist dem sprøde
  7. Anret salaten på en tallerken sammen med tynde skiver andebryst
  8. Top anretningen med pære, mandler og parmesan vindruer og slut af med dressing

Bon appetit

Gram pr. portion

305

Energi i kcal

375

Protein i gram

24

Kulhydrat i gram

39

Fedt i gram

12

Kostfibre i gram

7

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk