
Sandwich- og burgerboller
Herlige boller, der både kan spises til morgenmad eller som en sandwich til frokosten. De er både mættende, glutenfri og FODMAP egnede
Tilberedning: 20 min. ex hæve- og bagetid
Mængde: 8 stk

Ingredienser
- 2 dl lunkent vand
- 50 g gær
- 3 tsk. salt
- 2 tsk. tørret timian
- 4 tsk. tørret basilikum
- 30 g Fiber Husk
- 2 æg
- 50 g solsikkekerner
- 2 spsk. chiafrø
- 500 g speltmel, fin sigtet
- 200 g rismel
- 2 tsk. ahornsirup
- 1 dl rapsolie
- 6 spsk. maizena
- Til pensling: 1 æg
- Topping: 50 g græskarkerner
Fremgangsmåde
- Kom lunkent vand i skålen til røremaskinen
- Opløs gæren og tilsæt salt og HUSK
- Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen sammen til den er blød
- Form 8 boller af dejen og kom dem på en plade med bagepapir
- Lad bollerne hæve tildækket i 40 minutter
- Pensel dem med sammenpisket æg og drys med græskarkerner
- Sæt bollerne i en forvarmet ovn på 200 grader – de bages i en almindelig ovn ca. 35 min.
OBS – Hvis bollerne ikke spises med det samme, så kan de opbevares i en tætlukket pose i et par dage. Du kan også fryse dem til senere brug.
Velbekomme
Gram pr. portion
176
Energi i kcal
580
Protein i gram
17
Kulhydrat i gram
75
Fedt i gram
22
Kostfibre i gram
9
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]