Sandwich- og burgerboller

Herlige boller, der både kan spises til morgenmad eller som en sandwich til frokosten. De er både mættende, glutenfri og FODMAP egnede

Tilberedning: 20 min. ex hæve- og bagetid

Mængde: 8 stk

Ingredienser

  • 2 dl lunkent vand
  • 50 g gær
  • 3 tsk. salt
  • 2 tsk. tørret timian
  • 4 tsk. tørret basilikum
  • 30 g Fiber Husk
  • 2 æg
  • 50 g solsikkekerner
  • 2 spsk. chiafrø
  • 500 g speltmel, fin sigtet
  • 200 g rismel
  • 2 tsk. ahornsirup
  • 1 dl rapsolie
  • 6 spsk. maizena
  • Til pensling: 1 æg
  • Topping: 50 g græskarkerner

Fremgangsmåde

  1. Kom lunkent vand i skålen til røremaskinen
  2. Opløs gæren og tilsæt salt og HUSK
  3. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen sammen til den er blød
  4. Form 8 boller af dejen og kom dem på en plade med bagepapir
  5. Lad bollerne hæve tildækket i 40 minutter
  6. Pensel dem med sammenpisket æg og drys med græskarkerner
  7. Sæt bollerne i en forvarmet ovn på 200 grader – de bages i en almindelig ovn ca. 35 min.

 

 

 

OBS – Hvis bollerne ikke spises med det samme, så kan de opbevares i en tætlukket pose i et par dage. Du kan også fryse dem til senere brug.

Velbekomme

 

Gram pr. portion

176

Energi i kcal

580

Protein i gram

17

Kulhydrat i gram

75

Fedt i gram

22

Kostfibre i gram

9

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk