Spinatvafler med røget laks og avocado

Glæd dig til denne fantastiske ret, der kan spises enten som forret, frokost eller hovedret. Den er simpel at forberede, og vaflerne kan sagens tilberedes dagen før.

Tilberedning: ca. 45 min.

Mængde: 6 prs.

Ingredienser

Vafler:

  • 4 store æg
  • 12 store spsk. fuldkornshvedemel
  • 2 dl mælk 0,5%
  • 50 g helbladet spinat
  • 2 små buketter broccoli
  • Salt og peber
  • 1 tsk. rapsolie til bagning

 Toppings til vaflerne:

  • 30 g Philadelphia light
  • 150 g røget laks
  • 1 stor avokado
  • 1 håndfuld rucola (ca. 15 g)
  • 50 g rejer
  • 6 spsk. skyr 0,2%
  • 6 tsk. purløg

Fremgangsmåde

Vafler:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker
  2. Varm et vaffeljern op og kom lidt olie på top og bund
  3. Kom ca. 2/3 del i vaffeljernet og giv vaflerne ca. 2 min.
  4. Fortsæt til der ikke er mere dej

 Toppings til vaflerne:

  1. Bland skyr med purlløg
  2. Smør vaflerne med osten og læg skåret avocado på
  3. Fordel laksen på vaflerne
  4. Pynt med rucola, rejer og top vaflerne med skyr

Gram pr. portion

186

Energi i kcal

253

Protein i gram

19

Kulhydrat i gram

21

Fedt i gram

14,8

Kostfibre i gram

6

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk