
Spinatvafler med røget laks og avocado
Glæd dig til denne fantastiske ret, der kan spises enten som forret, frokost eller hovedret. Den er simpel at forberede, og vaflerne kan sagens tilberedes dagen før.
Tilberedning: ca. 45 min.
Mængde: 6 prs.

Ingredienser
Vafler:
- 4 store æg
- 12 store spsk. fuldkornshvedemel
- 2 dl mælk 0,5%
- 50 g helbladet spinat
- 2 små buketter broccoli
- Salt og peber
- 1 tsk. rapsolie til bagning
Toppings til vaflerne:
- 30 g Philadelphia light
- 150 g røget laks
- 1 stor avokado
- 1 håndfuld rucola (ca. 15 g)
- 50 g rejer
- 6 spsk. skyr 0,2%
- 6 tsk. purløg
Fremgangsmåde
Vafler:
- Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker
- Varm et vaffeljern op og kom lidt olie på top og bund
- Kom ca. 2/3 del i vaffeljernet og giv vaflerne ca. 2 min.
- Fortsæt til der ikke er mere dej
Toppings til vaflerne:
- Bland skyr med purlløg
- Smør vaflerne med osten og læg skåret avocado på
- Fordel laksen på vaflerne
- Pynt med rucola, rejer og top vaflerne med skyr
Gram pr. portion
186
Energi i kcal
253
Protein i gram
19
Kulhydrat i gram
21
Fedt i gram
14,8
Kostfibre i gram
6
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]