Stegt laks med cremet pasta, grov pesto og grøntsager

Dette er en super lækker ret, der smager af sommer, og som kan serveres til både hverdag og fest

Lækker sommerret med laks

Ingredienser

  • 30 g salat, rucola
  • 30 g sukkerærter
  • 20 g edamame, sojabønner
  • 20 g grønne bønner
  • 30 g Ærter, grønne
  • 150 g pasta, fuldkorn (kogt)
  • 40 g asparges, grønne, hele
  • 10 g persille
  • 2 skiver citron
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 laksefilet á 120 g
  • 2 spsk. pesto
  • 100 g Philadelphia light

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen al dente i saltet vand
  2. Krydr laksen med salt og peber og steg den i rapsolie eller olivenolie ca. 5-7 min.
  3. Kog de grønne bønner og edamame bønner 4 min. i letsaltet vand (skal have bid)
  4. Tilsæt ærter, asparges og sukkerærter i det sidste minut – lad det afkøle lidt
  5. Kom alle grøntsager og pastaen i en skål eller et fad
  6. Vend det hele med Philadelphia og pesto
  7. Anret laksen oven på pasta og grøntsager

Gram pr. portion

347

Energi i kcal

527

Protein i gram

35

Kulhydrat i gram

25

Fedt i gram

31

Kostfibre i gram

6

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk