
Stegt laks med cremet pasta, grov pesto og grøntsager
Dette er en super lækker ret, der smager af sommer, og som kan serveres til både hverdag og fest

Ingredienser
- 30 g salat, rucola
- 30 g sukkerærter
- 20 g edamame, sojabønner
- 20 g grønne bønner
- 30 g Ærter, grønne
- 150 g pasta, fuldkorn (kogt)
- 40 g asparges, grønne, hele
- 10 g persille
- 2 skiver citron
- 2 spsk. rapsolie
- 2 laksefilet á 120 g
- 2 spsk. pesto
- 100 g Philadelphia light
Fremgangsmåde
- Kog pastaen al dente i saltet vand
- Krydr laksen med salt og peber og steg den i rapsolie eller olivenolie ca. 5-7 min.
- Kog de grønne bønner og edamame bønner 4 min. i letsaltet vand (skal have bid)
- Tilsæt ærter, asparges og sukkerærter i det sidste minut – lad det afkøle lidt
- Kom alle grøntsager og pastaen i en skål eller et fad
- Vend det hele med Philadelphia og pesto
- Anret laksen oven på pasta og grøntsager
Gram pr. portion
347
Energi i kcal
527
Protein i gram
35
Kulhydrat i gram
25
Fedt i gram
31
Kostfibre i gram
6
[ivory-search id=”1892″ title=”Default Search Form”]